Συμμετέχουμε στην Έκθεση MEAT & GRILL DAYS 10 - 12 Νοεμβρίου 2018

Άρθο από το meatplace.gr

Επισκεφθείτε το περίπτερο της MG Equipments ABEE στην MEAT & GRILL DAYS και μάθετε πώς μπορεί να κατασκευάσει για εσάς τον επαγγελματικό εξοπλισμό του καταστήματός σας

mg equipments

H MG Equipments ABEE με εμπειρία 45 χρόνων στον χώρο, τις γνώσεις, τον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό, έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας τις πιο ειδικευμένες και πρωτοποριακές κατασκευές, δημιουργημένες με μόνωση ψυγείων υψηλής πίεσης διογκούμενης πολυουρεθάνης, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η υποστήριξη της καινοτομίας, η εμπορική εκμετάλλευση της έρευνα και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας στον τομέα της παραγωγής αποτελούν τη βασική επιχειρηματική πολιτική της εταιρείας.

PHOTO 1 3 1024x683

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ., τα έμπειρα στελέχη της μελετούν & σχεδιάζουν και με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έχουν την ικανότητα να κατασκευάζουν τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικότερα έργα επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης και κάθε είδους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, κρεοπωλείων, super markets, delicatessen, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ψητοπωλείων, αρτοποιείων ζαχαροπλαστείων κ.λπ.

H MG Equipments ABEE συνεργάζεται με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού όπως CIAM, OFFCAR & MAPET Ιταλίας, RATIONAL Γερμανίας & A COLD Tουρκίας.

PHOTO 1 3 1024x683

Κατασκευάζει και δημιουργεί τον εξοπλισμό του καταστήματός σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού, στον χρόνο και τον προϋπολογισμό που εσείς ορίζετε.

Πηγή https://goo.gl/sg4tq8